Algemeen

Anders fietsen

Originele toebehoren voor achter en op de fiets

Algemeen

Weehoo iGo Pedal Trailer


De Weehoo iGo aanhangtrailer is een unieke en revolutionaire, volledig vernieuwde fietsaanhanger om samen met uw jonge kinderen te gaan fietsen.


Het is véél meer dan weerom een nieuw model van aanhangfiets.


De Weehoo iGo aanhangtrailer is een unieke ervaring voor zowel de fietser vooraan als voor uw kinderen in de trailer.


De innovatieve Weehoo iGo aanhangfiets blinkt uit in rijeigenschappen, veiligheid en comfort en is door fietsers zelf ontworpen  met de bedoeling u en uw kinderen een onvergetelijke fietstocht te bezorgen.Unieke voordelen van de Weehoo iGo aanhangtrailer:


De Weehoo iGo rijdt stabiel en volgt perfect het spoor van de fiets van mama of papa. Met de iGo aanhangfiets helpt uw kind actief mee aan het fietsen door het meetrappen. In de comfortabele zitpositie heeft uw kind met de iGo meer trapkracht bij kleinere inspanningen. Op de aanhangtrailer van Weehoo kan uw kind handenvrij meefietsen. Door de stevig ondersteunende zitstoel heeft uw kind zijn handen vrij om te eten, drinken, ...

Uw kind is met een 3-puntsgordel veilig vastgegespt tegen de zitting met hoge rugleuning. Door de relaxte zithouding kan uw kind urenlang genieten van de fietstochten met uw Weehoo iGo. Het kan gewoon rusten in vrijloop en zelfs een dutje doen als de tocht wat langer is. Bagageruimtes zijn ingewerkt in de zitting en in de bagagetassen aan het achterwiel.


Veiligheid voorop bij deze nieuwe Weehoo iGo aanhangtrailer:


De spelingvrije en robuuste koppeling uit aluminium voor bevestiging aan de zadelpen zorgen voor de stabiele rijeigenschappen en de perfecte sporing van de Weehoo iGo. De comfortabele zitting met hoge rugleuning, handvaten en 3-puntsgordel geven uw kind het zitcomfort dat het verdient. De tandwielen en ketting zijn volledig afgeschermd. Pedalen met hoge grip en straps om de voeten vast te gespen zodat uw kind de trappers niet verliest bij het meetrappen. De veiligheidsvlag maakt de andere weggebruikers erop attent dat er een trailer aan de fiets hangt. Reflecterende stoffen en reflectoren op wielen en aanhangtrailer zorgen voor maximale zichtbaarheid. En de Weehoo iGo heeft natuurlijk het CE certificaat.


Contact


Anders fietsen


Bovenveld 41

BE-3220 Holsbeek


Johan +32(0)478/91.06.72

Maura +32(0)495/54.97.60


e-mail : info@andersfietsen.be


Btw-nr.:BE0848.712.584