Specificaties

Anders fietsen

Originele toebehoren voor achter en op de fiets

 

 

Een greep uit het aanbod (click op de naam voor de volledige specificaties) :

 

Bike-Packer Classic 40l (rood, blauw of zwarte uitvoering)

De klassieker onder de achtertassen, gemaakt van robuust polyester, biedt plaats voor alle reisbenodigdheden. En dankzij het Quick-Lock1-systeem is een eenvoudige bevestiging aan de fiets gegarandeerd.

 

Back-Roller Classic 40l (effen of verschillende design uitvoeringen)

Robuust polyester maakt van de Back-Roller Classic een duurzame begeleider op lange tochten. De Back-Roller Classic is uitgevoerd met hermetische rolsluitingen.

 

Back-Roller City of Front-Roller City tassen :

Het hoeft niet altijd een lange outdoortocht te zijn: ook citybikers zal de grote flexibiliteit van de Front- & Back-Roller goed van pas komen. Of u nu zowel voor als achter beide tassen aan de fiets heeft of slechts één tas achter: met deze tassen neemt u uw picknick mee het bos in, uw sportspullen mee naar de fitnessstudio en de zware boodschappentassen mee naar huis. De krachtige reflectoren van 3M Scotchlite reflectiemateriaal aan de zijkanten van de tassen zorgen voor verhoogde verkeersveiligheid. De voordelige Basics kunnen worden uitgebreid: beide modellen zijn voorzien van een randbescherming met gleuven waaraan het ORTLIEB fietstassendraagscaties) :Back- of Front Roller Cit-Roller tassen : D City, schouderriem en binnentassen zijn apart als accessoires leverbaar. Voor bagagedragers met een buisdiameter tot 16 mm, inclusief 8 mm en 11 mm reduceerstukken, afzonderlijk of als paar te gebruiken en eenvoudig reinigbaar

 

Contact

 

Anders fietsen

 

Bovenveld 41

BE-3220 Holsbeek

 

Johan +32(0)478/91.06.72

Maura +32(0)495/54.97.60

 

e-mail : info@andersfietsen.be

 

Btw-nr.:BE0848.712.584