Algemeen

Anders fietsen

Originele toebehoren voor achter en op de fiets

Extrawheel


De ExtraWheel is de lichtste en meest praktische bagagetrailer ter wereld. Dankzij de gebruikservaring van vele fietsers heeft Extrawheel in 2008 een nieuwe versie op de markt gebracht, de Extrawheel Voyager.

De tassen zitten op ultra lichte en stevige zijdragers en zijn gemakkelijk afneembaar. De zijdragers zijn geschikt voor de meest courante fietstassen, zodat de ExtraWheel dus ook kan gebruikt worden met de fietstassen waarover u al beschikt.


Proberen?? Neem gerust contact met ons op voor een testrit.

Het grote wiel dat dicht bij het zwaartepunt van de lading geplaatst is, een super lichte constructie en de superstijve aanhaakvork die zeer snel aan en af te haken is, zijn de doorbraak bij de nieuwe ExtraWheel Voyager.


Als fietser wen je snel aan de reacties van de ExtraWheel, zelfs als de bagage asymmetrisch geplaatst is. Terwijl je door de stad of langs smalle paadjes rijd vergeet je het aanhangwagentje gewoon, zelf met een zware bepakking.


Diegenen die eender welke fiets bliksemsnel in een vrachtwagen willen veranderen nodigen we uit om te komen kijken en testen hoe zo’n verandering er in de praktijk uitziet.


De ExtraWheel Voyager :


         - Heeft een verbazingwekkende stabiliteit, veroorzaakt door het lage zwaartepunt

         - Verlengt de levensduur van het achterwiel van de fiets

         - Verlaagt de neiging van het voorwiel om van de grond te komen op bij steile opritten.

         - Verlaagt de rolweerstand op zowel zachte als harde ondergrond

         - Vergemakkelijkt het opstappen en afstappen van de fiets


De ExtraWheel Voyager is, dankzij zijn grote wiel, de enige bagagetrailer ter wereld die je redding kan zijn als de schade aan je voorwiel verder rijden onmogelijk maakt. Je kan het beschadigde voorwiel in de bagagetrailer monteren, waar het minder belast wordt en dus meer bewegingsvrijheid geeft. Het wiel van de ExtraWheel  kan dan als voorwiel voor je fiets worden gebruikt. Zeker wanneer je niet direct de mogelijkheid hebt om je wiel te repareren zal dit een  heel welkome oplossing blijken te zijn.Contact


Anders fietsen


Bovenveld 41

BE-3220 Holsbeek


Johan +32(0)478/91.06.72

Maura +32(0)495/54.97.60


e-mail : info@andersfietsen.be


Btw-nr.:BE0848.712.584